After Sales Coördinator

België

Solliciteer nu
photo-1520607162513-77705c0f0d4a (1).jpg
A&C

Als After Sales Coördinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de verschillende after sales stromen. Je treedt in interactie met de klant van zodra de goederen afgeleverd en aanvaard zijn. Het is dus jouw taak om de financiële en de fysieke stromen te monitoren en optimaliseren.

Bovendien neem je de rol van bemiddelaar op, want je staat in voor het correct beheer en uitvoering van de after sales service contracten tussen A&C Systems, de klanten en/of de leveranciers. Je staat stevig in je schoenen en gaat een moeilijk gesprek niet uit de weg. Sterker nog, je weet hier een positieve wending aan te geven door in oplossingen te denken.

Je ultieme doel is om de klanttevredenheid te maximaliseren. Dit doe je in eerste instantie door actief naar hen te luisteren en hun zorgen te begrijpen, vervolgens kan je gericht naar een oplossing zoeken. Je bent dus klantgericht, zonder je administratieve verantwoordelijkheden uit het oog te verliezen.

Een greep uit jouw takenpakket:

 • Je staat in voor de coördinatie van de after sales stromen.
 • Je bent verantwoordelijk voor contractonderhandelingen en de naleving hiervan.
 • Je beheert de noodzakelijke administratieve taken.
 • Je bent klantgericht en herkent meteen de behoeftes en belangen van zowel in- en externe klanten en je speelt hier vlot op in.
 • Je werkt nauw samen met alle betrokken departementen binnen A&C Systems. Je bouwt en onderhoudt relaties met klanten en leveranciers met als doel de dienstverlening continu te optimaliseren.
 • Je helpt bovendien ook bij budgetcoördinatie.

Jij bent onze ideale After Sales Coördinator als je...

 • Minstens een bachelor diploma op zak hebt. Maar de juiste competenties, ervaring en attitude vinden we nog net dat tikkeltje belangrijker dan jouw diploma.
 • Stressbestendig bent, je gaat moeilijke gesprekken niet uit de weg en denkt in oplossingen.
 • Cijfermatig sterk bent en aandacht hebt voor details. Je bent bovendien administratief sterk en hebt geen probleem met het volgen van procedures.
 • Gevorderd bent in het gebruik van het MS Office pakket, Excel kent voor jou geen geheimen.
 • Je professioneel kan communiceren in het Nederlands, Engels en Frans, dit zowel geschreven als gesproken.

Wat mag je verwachten als je bij A&C Systems komt werken?

A&C Systems biedt jou de kans om mee te groeien in een gezonde, innovatieve en inspirerende organisatie waar openheid en toewijding centraal staan. Jouw collega’s zijn dynamische mensen die dagelijks hun grenzen verleggen om samen de doelstellingen te halen. Daarnaast werk je samen met een leidinggevende die jou veel zelfstandigheid geeft en altijd bereikbaar is om je vragen te beantwoorden.


Bij A&C zijn wij steeds op zoek naar enthousiaste personen die deze visie met ons delen: mensen die hun verantwoordelijkheid nemen, mensen die trots zijn op hun werk, mensen zoals jij! Wij focussen graag op jouw talenten en laten die zo goed mogelijk tot z’n recht komen door in te zetten op jouw ontwikkeling. Werken bij A&C heeft ook een groot voordeel: files zijn verleden tijd, want je werkt met flexibele uren en kan genieten van een aantal dagen thuiswerk per week. We bieden jou graag een aantrekkelijk salaris, aangevuld met een mooi pakket extralegale voordelen (thuiswerkvergoeding, extra vakantiedagen, bedrijfskorting, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, laptop,…).


Daarnaast weten we bij A&C hoe we werken en plezier kunnen combineren, onze sfeervolle personeelsfeesten zijn hiervan het beste voorbeeld! De leuke collega’s krijg je er natuurlijk ook nog gratis bij.

Vragen over één van onze vacatures?


Jenifer Sottiaux

Recruitment Manager

Stel uw vraag!

A&C is een dynamisch bedrijf, altijd in beweging.


- Aude

Aftersales Coördinator

Meer weten?