HR Officer - L8P

L8P - België

Solliciteer nu
LOOP-logo-pms-01.jpg

Ben je op zoek naar een uitdagende job waar je soft en hard HR kan combineren? Wil je deel uitmaken van een dynamisch en snel groeiend bedrijf? Dan zijn we op zoek naar jou!

Om ons team in Schelle te versterken zijn we op zoek naar jou: een gemotiveerde, enthousiaste HR Officer

Je hebt een gevarieerd takenpakket, waardoor geen enkele dag dezelfde zal zijn:

- Je zorgt voor de aanwerving van nieuwe medewerkers en beheert zelfstandig vacatures. Van de opmaak van vacatureteksten, over het zoeken naar kandidaten tot het uitvoeren van competentie interviews, het onboarden en onthaal.

- Je coördineert samen met de sales collega’s voor het opleiding- en ontwikkelingstraject van onze medewerkers

- Je werkt aan onze compensation en benefit strategie voor België en Nederland, volgt de sociale wetgeving van beide landen op de voet en zorgt voor een correcte uitvoering ervan.

- Je helpt met algemene administratieve taken, denk bijvoorbeeld aan personeelswijzigingen en rapporteringen. Je beheert onze personeel planning tool en in samenwerking met ons sociaal secretariaat voer je de maandelijkse payrolltaken uit.

- Je helpt met de uitwerking van leuke initiatieven voor onze bedrijfscultuur zoals teambuildings, events,…

- Je bent onze contactpersoon met het moederbedrijf A&C systems voor alle HR onderwerpen en werkt gezamenlijke projecten uit.

Jij bent onze ideale HR Officer als je...:

... een hands on mentaliteit hebt, je pakt dingen vast en durft met eigen ideeën te komen.

… niet alleen nauwkeurig, maar ook snel kan werken. Efficiënt werken is jouw prioriteit!

… discreet bent! Mensen vertrouwen jou gemakkelijk dingen toe en je kan hier professioneel mee omgaan.

... vlot en assertief communiceert in het Nederlands en het Frans.

... een uitgesproken interesse hebt in zowel soft als hard HR. Je hebt een streepje voor als je een HR gerelateerde opleiding hebt gevolgd, of al een eerste ervaring hebt opgedaan.

Wat kan je van ons verwachten:

Je krijgt de kans om mee te groeien in een gezonde, innovatieve organisatie. Jouw collega’s zijn dynamische mensen met een no-nonsense mentaliteit die perfect passen binnen onze gepassioneerde en mensgerichte cultuur. Je kan steeds rekenen op een gedegen opleiding en prima ondersteuning.

Je krijgt van ons een aantrekkelijk salaris in functie van competenties en ervaring, aangevuld met extra legale voordelen zoals maaltijd- en ecocheques, hospitalisatieverzekering, smartphone(abonnement),…

Wat je over ons moet weten:

LOOP is een snelgroeiend en innovatief bedrijf op het gebied van smartphone- en tabletreparatie en telt momenteel 65 medewerkers. Wij bieden tal van diensten aan onze klant doorheen de levensloop van telecomproducten. LOOP staat voor een professionele klantbenadering waarbij service, persoonlijk contact en kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan. Het hoofdkantoor bevindt zich in Schelle en we baten ook verschillende winkelpunten uit verspreid over België en Nederland.

LOOP is een dochter onderneming van A&C Systems, distributeur van consumenten elektronica aan de Benelux markt.

Vragen over één van onze vacatures?


Marthe Bartier

HR Officer

Stel uw vraag!