Fullstack Web Developer

België

Solliciteer nu
photo-1551434678-e076c223a692.jpg
A&C

Bouw je graag geweldige websites en webapplicaties? Wij ook!

Je komt terecht in een jong en sfeervol agile team waar we samen bouwen aan nieuwe en bestaande producten, webshops en tools. Bovendien werk je rechtstreeks en onrechtstreeks met klanten zoals Proximus, Telenet, VOO, ... of op onze eigen saas platformen.

Hoe ziet je functie eruit?

 • Als developer werk je mee aan de verdere uitbouw van webaplicaties die we binnen A&C aan het ontwikkelen zijn. Het gaat hier o.a. om een touchscreen applicatie in winkels van telecom operators en een actieplatform een beetje vergelijkbaar met myshoppi.
 • Als developer bouw en verbeter je webshops voor telecom operatoren zoals VOO (mobile.voo.be) en Telenet (toestellen.telenet.be)
 • We verwachten van jou als developer dat je in de hele lifecycle betrokken blijft, dat je actief meedenkt en ook achteraf zorgt voor technische ondersteuning en vragen (=support). Deze support gebeurt in rotatie over heel het team.

Voor ons is de developer niet iemand die gewoon als nummertje programmeert wat er uitgebreid omschreven staat in een ticket, maar is het iemand die samen met ons meedenkt over de beste manier en samen de beste oplossing implementeert.

Een aantal technische zaken op een rijtje:

 • Nieuw webshops pakken we aan in Shopware, een e-commerce framework gebouwd op Symfony. We ondersteunen en sleutelen ook nog aan webshops in magento 1 en 2, maar die bouwen we natuurlijk stilletjes aan af.
 • Voor API’s en custom PHP applicaties gebruiken we symfony (soms met API platform laag)
 • We hebben een aantal React applicaties voor frontend
 • Onze infrastructuur draait bij AWS op docker op een zeer moderne architectuur en operations en workflow zijn behoorlijk geautomatiseerd.

Jij bent onze ideale Fullstack Web Developer als je... :

 • al een goede basiskennis hebt van PHP en frontend
 • je actief meedenkt met onze product owners (om features en processen optimaal te krijgen)
 • zowel in teamverband als individueel kan werken, deadlines respecteert en zelf op basis van highlevel requirements aan de slag kan.
 • up-to-speed bent met de laatste technologieën en de markt nauwlettend opvolgt.

Je hebt een streepje voor als…:

 • je bekend bent met Symfony, React of Magento.
 • je een fullstack developer bent.
 • GIT een automatisme is geworden.

Wat mag je verwachten als je bij A&C Systems komt werken?

A&C Systems biedt jou de kans om mee te groeien in een gezonde, innovatieve en inspirerende organisatie waar openheid en toewijding centraal staan. Jouw collega’s zijn dynamische mensen die dagelijks hun grenzen verleggen om samen de doelstellingen te halen. Daarnaast werk je samen met een leidinggevende die jou veel zelfstandigheid geeft en altijd bereikbaar is om je vragen te beantwoorden.

Bij A&C zijn wij steeds op zoek naar enthousiaste personen die deze visie met ons delen: mensen die hun verantwoordelijkheid nemen, mensen die trots zijn op hun werk, mensen zoals jij! Wij focussen graag op jouw talenten en laten die zo goed mogelijk tot z’n recht komen door in te zetten op jouw ontwikkeling. Werken bij A&C heeft ook een groot voordeel: files zijn verleden tijd, want je werkt met flexibele uren en kan genieten van een aantal dagen thuiswerk per week. We bieden jou graag een aantrekkelijk salaris, aangevuld met een mooi pakket extralegale voordelen (bedrijfswagen, thuiswerkvergoeding, extra vakantiedagen, bedrijfskorting, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, laptop,…).


Daarnaast weten we bij A&C hoe we werken en plezier kunnen combineren, onze sfeervolle personeelsfeesten zijn hiervan het beste voorbeeld! De leuke collega’s krijg je er natuurlijk ook nog gratis bij.

Vragen over één van onze vacatures?


Jenifer Sottiaux

Recruitment Manager

Stel uw vraag!