Sales Representative (DJI)

België

Solliciteer nu
sales-tg.jpg
Accessoires

Als Sales Representative vertegenwoordig je het merk DJI en bezoek je winkelpunten in België en Luxemburg. DJI is een Chinese producent van drones, action cams en gimbals. In hun producten hechten zijn belang aan een combinatie tussen geavenceerde technologie en dynamisch design.

Jij zorgt er onder andere voor als Sales Representative dat verkopers een goede productkennis hebben door met hen in gesprek te gaan en trainingen te geven. Ook ben jij verantwoordelijk om het point-of-sales materiaal te voorzien en ervoor te zorgen dat dit goed uitgestald staat. Afhankelijk van de noodzaak kan je ook demo-dagen organiseren voor eindgebruikers.

Interessante opportuniteiten laat je als Sales Representative natuurlijk niet liggen. Verkoop stimuleren bij een bestaande klant? Binnenspringen bij een winkel die nog geen klant is? ‘Gewoon doen’ is jouw mentaliteit.

Om jouw job optimaal uit te voeren, rapporteer je aan de Business Development Manager Benelux en sta je in nauw contact met je collega’s in Zaltbommel (NL) en Hoegaarden (BE). Minstens twee keer per maand zal je (team)meetings bijwonen in één van de kantoren.

Jij bent onze ideale Sales Representative (DJI) als je...:

  • ... minstens 2 jaar ervaring hebt in een gelijkaardige functie en/of in de sector.
  • ... graag onderweg bent en energie haalt uit het in contact staan met verschillende klanten.
  • ... enthousiast en gedreven bent en een gezonde dosis opportunisme bezit. Ook schrikt zelfstandig werken je niet af.
  • ... een professionele kennis hebt van het Nederlands, het Frans en het Engels. Dit is nodig om goed te kunnen communiceren met alle partijen.

Wat mag je verwachten als je bij A&C Systems komt werken?


A&C Systems biedt jou de kans om mee te groeien in een gezonde, innovatieve en inspirerende organisatie waar openheid en toewijding centraal staan. Jouw collega’s zijn dynamische mensen die dagelijks hun grenzen verleggen om samen de doelstellingen te halen. Daarnaast werk je samen met een leidinggevende die jou veel zelfstandigheid geeft en altijd bereikbaar is om je vragen te beantwoorden.


Bij A&C zijn wij steeds op zoek naar enthousiaste personen die deze visie met ons delen: mensen die hun verantwoordelijkheid nemen, mensen die trots zijn op hun werk, mensen zoals jij! Wij focussen graag op jouw talenten en laten die zo goed mogelijk tot z’n recht komen door in te zetten op jouw ontwikkeling. Werken bij A&C heeft ook een groot voordeel: files zijn verleden tijd, want je werkt met flexibele uren en kan genieten van een aantal dagen thuiswerk per week. We bieden jou graag een aantrekkelijk salaris, aangevuld met een mooi pakket extralegale voordelen (thuiswerkvergoeding, wagen, laptop, GSM, extra vakantiedagen, bedrijfskorting, maaltijdvergoeding, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, …).


Daarnaast weten we bij A&C hoe we werken en plezier kunnen combineren, onze sfeervolle personeelsfeesten zijn hiervan het beste voorbeeld! De leuke collega’s krijg je er natuurlijk ook nog gratis bij.


Wat je over ons moet weten


A&C Systems, distributeur van consumentenelektronica, opgericht in 1991, levert smartphones, tablets, navigatiesystemen, e-bikes en accessoires aan de Benelux markt. De laatste jaren bieden we eveneens meer en meer oplossingen aan om iedereen vlot toegang te geven tot onze producten en diensten (op IT, financieel, sales, marketing en logistiek vlak). We stellen 150 mensen te werk in meer dan 50 verschillende functies en realiseerden in 2017 een omzet van meer dan 240 miljoen euro.

Vragen over één van onze vacatures?


Marthe Bartier

HR Officer

Stel uw vraag!