Junior Purchaser

Solliciteer nu
photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg
Accessoires

Als Purchaser ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor een correcte afhandeling van alle orders die geplaatst worden bij onze leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor merken zoals Samsung, Huawei en Jabra, .... Handelsgoederen waar je mee in aanraking zal komen zijn onder ander smartphones, tablets en accessoires. Voor deze producten zorg je niet alleen dat ze besteld zijn, maar maak je ook codes aan, controleer je de facturen en zie je dat de bestelde producten op de gevraagde momenten geleverd worden.

Om jouw takenpakket optimaal en zelfstandig te kunnen uitvoeren sta je met verschillende partijen in contact. Met de Product Managers bespreek je de bestellingen, je neemt contact op met de verschillende leveranciers en ook je collega’s van Finance en Logistiek kunnen in dit proces niet ontbreken.

Naast jouw communicatieve en organisatorische skills, kan je ook jouw analytisch denkvermogen inzetten om de stockpositie van je merken te doorgronden. Jij ziet als eerste waar het fout kan gaan en lost het probleem op nog voor het zich stelt. Jij kan ook innovatief uit de hoek komen en bent degene die geregeld suggesties doet om onze systemen te optimaliseren. Als echt teamplayer, laat jij samen met je collega’s de aankoopafdeling op wieltjes lopen.

Jij bent onze ideale Purchaser als je...:

  • ...in je omgeving bekend staat als iemand die punctueel en georganiseerd is.
  • ...voldoende assertief bent om in dialoog te gaan met leveranciers en collega’s. Je wil immers je bestellingen op tijd geleverd krijgen.
  • ...van cijfers houdt. Jij ziet in één oogopslag waar het om gaat en trekt de juiste conclusies.
  • ...ervan houdt om verder te kijken dan je neus lang is. Je gaat problemen niet uit de weg, maar zoekt naar de oplossing.
  • ...vlot communiceert in het Nederlands en het Engels. Als je ook vlot Frans spreekt, is dat mooi meegenomen.

Wat mag je verwachten als je bij A&C Systems komt werken?

A&C Systems biedt jou de kans om mee te groeien in een gezonde, innovatieve en inspirerende organisatie waar openheid en toewijding centraal staan. Jouw collega’s zijn dynamische mensen die dagelijks hun grenzen verleggen om samen de doelstellingen te halen. Daarnaast werk je samen met een leidinggevende die jou veel zelfstandigheid geeft en altijd bereikbaar is om je vragen te beantwoorden.

Bij A&C zijn wij steeds op zoek naar enthousiaste personen die deze visie met ons delen: mensen die hun verantwoordelijkheid nemen, mensen die trots zijn op hun werk, mensen zoals jij! Wij focussen graag op jouw talenten en laten die zo goed mogelijk tot z’n recht komen door in te zetten op jouw ontwikkeling. Werken bij A&C heeft ook een groot voordeel: files zijn verleden tijd, want je werkt met flexibele uren en kan genieten van een aantal dagen thuiswerk per week. We bieden jou graag een aantrekkelijk salaris, aangevuld met een mooi pakket extralegale voordelen (thuiswerkvergoeding, extra vakantiedagen, bedrijfskorting, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, laptop,…).

Daarnaast weten we bij A&C hoe we werken en plezier kunnen combineren, onze sfeervolle personeelsfeesten zijn hiervan het beste voorbeeld! De leuke collega’s krijg je er natuurlijk ook nog gratis bij.

Vragen over één van onze vacatures?


Marthe Bartier

HR Officer

Stel uw vraag!