Product Manager

België - Wervingsreserve

Postulez maintenant
Accessoires
A&C

Ben je op zoek naar een functie waarin je zowel je analytisch als je commercieel talent kwijt kan? Dan heb je met de functie van Product Manager de job van je leven gevonden!

Als Product Manager werk je als een spin in het web tussen klanten, leveranciers en meerdere afdelingen binnen A&C: Aankoop, Sales, Customer Care, Marketing, IT, Finance & Logistics. Je zorgt dat er een productassortiment komt dat zo goed mogelijk aansluit op de behoefte van de markt. Aan de hand van grondige marktanalyses breng je deze behoeftes in kaart en stel je een go-to-marketplan op. Samen met het trade marketing team zorg je ervoor dat je producten zichtbaar zijn in de winkels en zorg je ervoor dat de consument er door wordt getriggerd. Een goede productmanager is een kei in samenwerken, organiseren, overtuigen en is commercieel aangelegd.

Een greep uit je takenpakket:

 • Markt- en prijsanalyses maken.
 • Voorraden beheren.
 • Actieplannen opmaken met het trade marketing team en doorzetten naar het salesteam.
 • Beheer van je productassortiment

Marktkennis vergaren en interpreteren zijn hierbij van cruciaal belang. Zo maak je op een correcte en onderbouwde manier keuzes in een snel veranderende markt.

Jij bent onze ideale Product Manager als je... :

 • ...een analytische geest hebt, markt- en prijsanalyses kennen voor jou geen geheimen.
 • … al enkele jaren relevante ervaring op de teller hebt.
 • ...een aangeboren organisatietalent hebt.
 • ...een master diploma op zak hebt. Maar de juiste competenties, ervaring en attitude vinden we nog net dat tikkeltje belangrijker dan jouw diploma.
 • ...een neus hebt voor nieuwe trends en weet wat er leeft in de telecommarkt.
 • ...een teamplayer bent. You know the game and love to play.
 • ...vlot kan communiceren, ook in het Engels en Frans.

Wat mag je verwachten als je bij A&C Systems komt werken?

A&C Systems biedt jou de kans om mee te groeien in een gezonde, innovatieve en inspirerende organisatie waar openheid en toewijding centraal staan. Jouw collega’s zijn dynamische mensen die dagelijks hun grenzen verleggen om samen de doelstellingen te halen. Daarnaast werk je samen met een leidinggevende die jou veel zelfstandigheid geeft en altijd bereikbaar is om je vragen te beantwoorden.

Bij A&C zijn wij steeds op zoek naar enthousiaste personen die deze visie met ons delen: mensen die hun verantwoordelijkheid nemen, mensen die trots zijn op hun werk, mensen zoals jij! Wij focussen graag op jouw talenten en laten die zo goed mogelijk tot z’n recht komen door in te zetten op jouw ontwikkeling. Werken bij A&C heeft ook een groot voordeel: files zijn verleden tijd, want je werkt met flexibele uren en kan genieten van een aantal dagen thuiswerk per week. We bieden jou graag een aantrekkelijk salaris, aangevuld met een mooi pakket extralegale voordelen (thuiswerkvergoeding, extra vakantiedagen, bedrijfskorting, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, laptop,…).

Daarnaast weten we bij A&C hoe we werken en plezier kunnen combineren, onze sfeervolle personeelsfeesten zijn hiervan het beste voorbeeld! De leuke collega’s krijg je er natuurlijk ook nog gratis bij.

Vragen over één van onze vacatures?


Jenifer Sottiaux

Recruitment Manager

Posez votre question!

Bij A&C wordt er echt geluisterd naar iedereen. Elk talent van ieder individu telt.


- Thomas

Product Manager

En savoir plus ?