DevOps Engineer

België

Solliciteer nu
photo-1558346547-4439467bd1d5.jpg
A&C

Als je niet alleen een job zoekt, maar ook een passie, ben je bij het IT team van A&C Systems aan het juiste adres. Je draagt zorg voor de operationele IT ondersteuning in het develop/deploy proces van onze software. Het is je missie om it-systemen en -processen goed te laten functioneren en naadloos op elkaar te laten aansluiten. Je zorgt ervoor dat de verschillende software componenten schaalbaar en beveiligd zijn.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het analyseren van de behoeften van de eindgebruikers en die te vertalen in een analyse en technisch ontwerp. Je houdt hierbij rekening met de bestaande applicatie-architectuur.

Je ontwikkelt applicaties, zorgt voor de testing en staat in voor een vlotte lancering en implementatie. Je documenteert deze programma’s, zodanig dat er leesbare en onderhoudsvriendelijke applicaties ontstaan. Daarnaast pas je bestaande applicaties aan naargelang de noden van de organisatie. Je doet dit samen met een team van developers, in projecten en met externe partners. Je levert projecten af die er staan en waar je zelf trots op kan zijn.

Jij bent onze ideale DevOps Engineer als je...:

 • … al in aanraking bent gekomen met Consul, Vault, Nomad en/of Terraform.
 • … een goede kennis hebt van C# of VB.NET.
 • … goed overweg kan met MS SQL Server.
 • … een breed interesse gebied hebt en je weg vindt in diverse functionele domeinen en processen (Sales, Marketing, Aankoop, Logistiek, Finance).
 • ... zowel in teamverband als individueel kan werken, deadlines respecteert en zelf op basis van highlevel requirements aan de slag kan.
 • … in staat bent om analyses te maken en die te vertalen in een technisch ontwerp.
 • … goed kan presteren onder druk en vlot kan omgaan met veranderingen.
 • … up-to-speed bent met de laatste technologieën en de markt nauwlettend opvolgt.

Je hebt een streepje voor als…:

 • … je bekend bent met opmaaktalen voor EDI: XML en XSL.
 • … je affiniteit hebt met Webservices zoals REST en SOAP.
 • …. je ervaring hebt met MS Dynamics Power Apps.

Wat mag je verwachten als je bij A&C Systems komt werken?
A&C Systems biedt jou de kans om mee te groeien in een gezonde, innovatieve en inspirerende organisatie waar openheid en toewijding centraal staan. Jouw collega’s zijn dynamische mensen die dagelijks hun grenzen verleggen om samen de doelstellingen te halen. Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste personen die deze visie met ons delen: mensen die hun verantwoordelijkheid nemen, mensen die trots zijn op hun werk, mensen zoals jij!

Bovendien zijn files verleden tijd, want je werkt dichtbij huis in Hoegaarden. Je krijgt een aantrekkelijk salaris in functie van competenties en ervaring, aangevuld met een mooi pakket extralegale voordelen en een bedrijfswagen.

Vragen over één van onze vacatures?


Jenifer Sottiaux

Recruitment Manager

Stel uw vraag!

A&C is als één grote familie!


- Jef

Application Developer

Meer weten?