HR Officer - 70%

Deeltijds - 70%

Solliciteer nu
photo-1488998527040-85054a85150e.jpg
A&C

Ben je op zoek naar een uitdagende job waar je soft en hard HR kan combineren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons enthousiaste HR team zal je met open armen ontvangen en meenemen in de fijne bedrijfscultuur van A&C Systems. Je hebt een gevarieerd takenpakket, waardoor geen enkele dag dezelfde zal zijn:

  • Je gaat aan de slag als recruiter en beheert zelfstandig enkele vacatures. Van de opmaak van vacatureteksten, over het searchen naar kandidaten tot het uitvoeren van competentieinterviews en het onboarden van de nieuwe medewerkers.
  • Je beheert het wagenpark van A&C. Hiervoor volg je de actualiteit rond de fiscaliteit van bedrijfswagens op de voet en verwerkt die in een carpolicy. Je verzorgt de volledige opvolging van A-Z.
  • In beurtrol met de HR Administrator voer je de maandelijkse payrolltaken uit.
  • Je helpt met algemene administratieve taken, denk bijvoorbeeld aan personeelswijzigingen en rapporteringen.
  • Je zal deel uitmaken van ons Feel Good team en komt met frisse ideeën om de cultuur en de sfeer binnen A&C Systems te bevorderen. Je helpt bovendien met de uitwerking van leuke initiatieven en werkt hiervoor nauw samen met onze mensen van marketing.

Jij bent onze ideale HR Officer als je...:

  • ... een hands on mentaliteit hebt, je pakt dingen vast en durft met eigen ideeën te komen.
  • … niet alleen nauwkeurig, maar ook snel kan werken. Efficiënt werken is jouw prioriteit!
  • … discreet bent! Mensen vertrouwen jou gemakkelijk dingen toe en je kan hier professioneel mee omgaan.
  • ... vlot en assertief communiceert in het Nederlands en het Frans.
  • ... een uitgesproken interesse hebt in zowel soft als hard HR. Je hebt een streepje voor als je een HR gerelateerde opleiding hebt gevolgd, of al een eerste ervaring hebt opgedaan.

Wat mag je verwachten als je bij A&C Systems komt werken?

A&C Systems biedt jou de kans om te groeien in een gezonde, innovatieve en inspirerende organisatie waar openheid en toewijding centraal staan. Jouw collega’s zijn dynamische mensen die dagelijks hun grenzen verleggen om samen de doelstellingen te halen. A&C verzorgt daarnaast heel wat initiatieven die jouw leven makkelijker en aangenamer maken. Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste personen die deze visie met ons delen: mensen die hun verantwoordelijkheid nemen, mensen die trots zijn op hun werk, mensen zoals jij!

Bovendien zijn files verleden tijd, want je werkt dichtbij huis in Hoegaarden en kan een aantal dagen per week van thuis werken. Je krijgt een aantrekkelijk salaris in functie van competenties en ervaring, aangevuld met een mooi pakket extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering,...

Vragen over één van onze vacatures?


Jenifer Sottiaux

Recruitment Manager

Stel uw vraag!