Stage Marketing

Solliciteer nu
photo-1553877522-43269d4ea984.jpg
Accessoires

Als marketing stagiair ondersteun je ons marketing team en heb je een gevarieerd takenpakket. Zo kan je ingeschakeld worden voor communicatieve opdrachten, zoals copy writing en het opstellen van in- en externe mailings.


Daarnaast behoren ook digitale opdrachten tot jouw takenpakket. Denk bijvoorbeeld aan de opmaak van banners, het aanbrengen van social media content, advertising... Verder help je ook met de optimalisatie van de gebruikerservaring van onze websites en applicaties (UI/UX). Hier zal je nauw samenwerken met onze marketeers en het customer service team om de juiste vertaling te maken van de wensen van de klant.

Jij bent onze ideale marketing stagiair als je...

  • ... een opleiding volgt aan de hogeschool of universiteit in de richting marketing of communicatie.
  • ... beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je ook enthousiast, creatief en heb je een hands on mentaliteit.
  • ... bekend bent met Google Ads en Google Analytics. Je bent strategisch sterk in het bedenken, uitvoeren en evalueren van campagnes.
  • ... vlot communiceert in het Nederlands, een goede kennis Frans en Engels is een nice tot have.


Wat mag je verwachten als je bij A&C Systems komt werken?

A&C Systems biedt jou de kans om ervaring op te doen in een gezonde, innovatieve en inspirerende organisatie waar openheid en toewijding centraal staan. Jouw collega's zijn dynamische mensen die dagelijks hun grenzen verleggen om samen de doelstellingen te halen. A&C verzorgt daarnaast heel wat initiatieven die jouw leven makkelijker en aangenamer maken. Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste personen die deze visie met ons delen: mensen die hun verantwoordelijkheid nemen, mensen die trots zijn op hun werk, mensen zoals jij!

Bovendien zijn files verleden tijd, want je werkt dichtbij in Hoegaarden en kan genieten van enkele dagen thuiswerk per week.

Vragen over één van onze vacatures?


Jenifer Sottiaux

Recruitment Manager

Stel uw vraag!