Account Manager - Services

Solliciteer nu
photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg
Accessoires

Als Account Manager Services ben je een commerciële, ambitieuze en betrouwbare partner voor je klanten. Je bent een kei in prospectie en weet klanten door je commerciële drive en inlevingsvermogen aan A&C Systems te binden.

Je houdt ervan om je in te werken in de diensten van A&C Systems en ze tot in de puntjes te beheersen. Zowel IT als logistieke diensten weten jou te boeien. Deze nieuwe diensten stel je met trots voor in een brede waaier van kanalen. Je luistert naar de klant, weet wat hij precies nodig heeft en hoe de diensten van A&C Systems daar het best op aansluiten. Uiteraard ben je ook op de hoogte van de marktontwikkelingen en zie je kansen die je weet te verzilveren. Daarbij hou je in het oog of de resultaten overeenkomen met de gestelde objectieven.

Je legt niet alleen goede contacten met de klanten, maar ook intern laat je zien dat je een teamplayer bent. Je smeedt banden met de verschillende afdelingen en communiceert duidelijk om samen tot een resultaat te komen voor je klanten.


Jij bent onze ideale Account Manager als je...

  • ... commercieel ingesteld bent en voeling hebt met de verkoop van diensten.
  • … energie krijgt van koude prospectie.
  • … al enkele jaren hunting ervaring op de teller hebt staan.
  • … je bereid bent om je naar klanten te verplaatsen binnen de BENELUX.
  • ... geen drempelvrees hebt en ervan houdt om nieuwe markten aan te boren. Eenmaal de klant overtuigd is, bouw je een langdurige relatie op.
  • ... goed voorbereid te werk gaat en presentaties geeft die elke klant weten te overtuigen.
  • ... een bachelor diploma op zak hebt. Echter vinden we de juiste competenties, ervaring en attitude nog net dat tikkeltje belangrijker dan je diploma.
  • ... vlot kan communiceren, ook met je Franse klanten. Een goede kennis van de Engelse taal is ook noodzakelijk.


Wat mag je verwachten als je bij A&C Systems komt werken?
A&C Systems biedt jou de kans om mee te groeien in een gezonde, innovatieve en inspirerende organisatie waar openheid en toewijding centraal staan. Je collega’s zijn dynamische mensen die dagelijks hun grenzen verleggen om samen de doelstellingen te halen. A&C verzorgt daarnaast heel wat initiatieven die je leven makkelijker en aangenamer maken. Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste personen die deze visie met ons delen: mensen die hun verantwoordelijkheid nemen, mensen die trots zijn op hun werk, mensen zoals jij!

Je krijgt een aantrekkelijk salaris in functie van competenties en ervaring, aangevuld met een mooi pakket extralegale voordelen en een bedrijfswagen.

Vragen over één van onze vacatures?


Jenifer Sottiaux

Recruitment Manager

Stel uw vraag!