Ontmoet Thomas

Product Manager

Bij A&C wordt er echt geluisterd naar iedereen. Elk talent van ieder individu telt.

Waarom werk je graag bij A&C?

A&C is een dynamisch bedrijf met een familiale sfeer. Er is altijd plaats voor een open dialoog.

Je komt terecht in een jong bedrijf waar iedereen voor je klaar staat.

Bij A&C wordt er echt geluisterd naar iedereen. Elk talent van ieder individu telt. Door die persoonlijke aanpak krijg je een zeer aangename werkomgeving.

Wat zijn de boeiende en uitdagende aspecten van je job?

Als Product Manager weet je nooit wat de dag zal brengen. Elke dag zijn er weer nieuwe uitdagingen en kansen. Dat maakt de job zo veelzijdig en allesbehalve eentonig!

Je komt met bijna alle departementen van het bedrijf in contact en dat geeft je een goed inzicht in de globale werking van het bedrijf.

Wat ik het meest boeiende aspect vind van mijn job? Problem solving!

Ik hou wel van wat druk en zoek graag samen met mijn collega’s naar snelle én kwalitatieve oplossingen.

Hoe beschrijf je jouw carrière bij A&C?

Na mijn middelbare school heb ik een jaar nodig gehad om uit te zoeken wat ik precies wilde doen. Tijdens deze periode ben ik via een interimjob een half jaar bij A&C aan de slag gegaan.

Zodra ik mijn verdere studies had afgerond, ben ik meteen gaan kijken naar de vacatures bij A&C. Het bedrijf had echt een positieve indruk op mij nagelaten en ik vond het ook een boeiende sector.

Zo ben ik dan in het team Brand Development terechtgekomen als Brand Coördinator. Het was mijn eerste echte werkervaring en als ik vergeleek met vrienden met wie ik samen afstudeerde, had ik zonder twijfel de meest boeiende job. Na een jaar als Brand Coördinator kreeg ik de kans om als Product Manager aan de slag te gaan.

Hoe ervaar je de sfeer bij A&C?

Bij A&C is sociaal welzijn een belangrijk topic. Sociaal contact op de werkvloer wordt gestimuleerd en aangemoedigd door het management. We zijn een jong en dynamisch team. Daardoor heerst er een losse, maar wel professionele sfeer op de werkvloer. Zo kun je je vlot integreren en voel je je meteen goed binnen het bedrijf. A&C heeft goed begrepen dat gelukkige werknemers ook betere werknemers zijn.