Ontmoet Stany

Head of Logistics

De algemene sfeer binnen A&C ervaar ik als opperbest.

Waarom werk je graag bij A&C?

Ik werk graag bij A&C omdat het takenpakket volledig binnen mijn interessegebied ligt. Alle aspecten binnen de logistieke flow interesseren me en me hiervoor inzetten is geen opgave maar een aangename taak. De sfeer binnen het bedrijf is goed en de doelstellingen van de directie wijken niet af van hetgeen waar ik me volledig in kan vinden. Omgaan met mensen op een correcte manier is een belangrijk aspect van de job en ook hier put ik energie en werkvreugde uit. Ik heb steeds het gevoel dat ik door mijn N+1 op een correcte en eerlijke manier behandeld wordt en dat meningsverschillen op een juiste manier worden besproken.

Wat zijn de boeiende en uitdagende aspecten van je job?

Omdat ik zelf een belangrijke factor kan zijn in het bepalen van nieuwe ontwikkelingen binnen het logistiek gebeuren wordt de job enorm interessant en uitdagend. Ook het mee uittekenen van nieuwe processen maakt de job alles behalve saai en afstompend. People management is een uitdagend aspect van de job wat steeds belangrijker wordt. Stilaan schep ik ook uit dit aspect van de job meer voldoening. Ten slotte is het mee bepalen van budgetten en werkingsmiddelen een uiterst belangrijk gegeven waar ik echt het gevoel heb een belangrijke schakel te zijn binnen de A&C familie.

Hoe beschrijf je jouw carrière bij A&C?

Ik ben bij A&C opgestart als order picker in de Shipping ploeg waar ik snel en met plezier alle taakdomeinen heb doorlopen. Daarna heb ik de opportuniteit gegrepen om door te groeien naar teamleader en een tijdje later werd de nood naar een foreman binnen de logistiek duidelijk. Ook deze kans is me aangereikt welke ik met plezier heb aangenomen. Als laatste stap is de functie van foreman uitgegroeid naar Head of Logistics

Hoe ervaar je de sfeer bij A&C?

Zoals overal zijn er wel eens stressmomenten die een impact hebben op de sfeer maar in het algemeen is de sfeer binnen A&C opperbest. Zo ervaar ik het althans. Er heerst een openheid die toelaat om eerlijk en zonder remmingen je mening te geven zoals dit op een correcte manier gebeurt. Iedereen wordt met respect behandeld en dat is zeer belangrijk.